Canisa Allchino

Canisa Allchino s-a dedicat cresterii cainilor de rasa din dorinta de a crea celor care isi doresc aceasta, tot atata bucurie cata ne-au creat noua primii nostri caini. Sentimentul de a putea sa trimiti in lume micile minuni fiind sigur de ceea ce vor deveni la maturitate pentru noua lor familie este inegalabil, si aceasta ne indeamna sa continuam munca de selectie inceputa de generatii de crescatori dinaintea noastra, cu Labrador Retriever care defineste caracteristicile pentru care s-au facut iubiti si respectati de la inceputul omenirii: tandretea si capacitatea de a fi un membru al familiei si un ajutor pentru persoanele cu dizabilitati fizico-psihice.

Canisa Allchino pune accentul in selectie pe conformatie - frumusetea cainilor nostri, dar poate mai important, pe temperamentul si aptitudinile sociale ale acestora. Pentru a creste si a selecta exemplare optime atat din punct de vedere fizic (conform stadardului FCI), cat si din punct de vedere al abilitatilor de lucru (temperament), colaboram cu diferite canise atat din tara cat si din afara tarii.

In arborele genealogic al reproducatorilor nostri se regasesc REPRODUCATORI DE TOP ai Europei din ultimii 3 ani. Pentru a ne proteja canisa si puii nascuti in casa noastra de comercianti si intermediari, aceasta pagina de internet reprezinta doar o coperta a unei carti pe care va invitam s-o rasfoim impreuna, intr-o intalnire menita sa ne ajute sa ne cunoastem. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

Canisa Allchino este certificata si recunoscuta de catre Asociatia Chinologica Romana (AchR), membra a Federatia Chinologica Internationala (FCI) din anul 2007.

Andrei Ionescu
ALLCHINO-Aproape de caini si oameni

ALLCHINO inseamna PERFOMANTA
Allchino nu este doar o simpla scoala de dresaj canin din Ploiesti. Complexul chinologic Allchino poate sa ofere cele mai variate servicii chinologice de la dresaj elementar la dresaj sportiv si dresaj utilitar, pensiune de interior cu incalzire in pardoseala, monitorizare video, pista proprie de dresaj echipata cu obstacole speciale si instalatie de nocturna, salon de toaletaj si transport de urgente veterinare, avand o evolutie performanta in Romania in dresajul de specialitate al cainilor de terapie asistata - ajutor pentru persoanele cu dizabilitati psiho-locomotorii si dresajul cainilor ghizi - pentru persoanele nevazatoare, bucurandu-se totodata de specialisti atestati, de Asociatia Chinologica Romana.

(afla mai multe)

Labrador Retriever

Labradorul, o rasa cu istorie complexa, ne-a fascinat si a devenit rasa de suflet a canisei noastre odata cu aparitia in familie a primei femele, Odra. Ei ii multumim pentru ca ne-a condus tacut catre descoperirea caracterului acestor caini, elementul esential care ii face astazi sa fie cea mai raspandita rasa "de familie". Labradorul, reuseste in mod aproape incredibil sa fie in acelasi timp partener in aventuri sportive, companion de joc pentru cei mari, prezenta linistitoare in camin si "dadaca" vesela pentru copii si, uneori, la nevoie, salvator sau ajutor de neclintit pentru cei defavorizati de destin.

Desi stramosii labradorului au pornit ca ajutoare pentru pescarii de pe coastele provinciei Newfoundland, odata cu ajungerea primilor caini din aceasta rasa in Europa li s-au descoperit talentele de aportori pentru vanatoare si rasa a fost preluata si selectionata de nobilii britanici, multi dintre ei chinologi pasionati.

Labradorul este un caine activ, cu temperament echilibrat, miros bine dezvoltat si mare dragoste de apa. Adaptabil, un companion devotat. Inteligent, ager si de incredere cu o mare dorinta de a fi placul stapanului. Fire buna, fara urma de agresivitate sau timiditate nepotrivita. Parul este scurt si des, avand culorile negru, galben sau ciocolatiu (culoarea ficatului). Inaltimea ideala la greaban la masculi 56-57cm, iar la femele 54-56cm. In spiritul acestei traditii si ajutati de ceea ce am invatat traind cu si langa labradorii nostri, si noi ii crestem si ii selectionam atent, urmarind in alegerea liniilor de sange nu doar forma estetica, cea care ii face apti spre a fi asemeni parintilor lor, invingatori in show, ci in primul rand urmarind caracterul care ii defineste, spre a putea fi companioni ai familiilor catre care pleaca si, unii dintre ei, alesi cu grija, ajutoare eficiente pentru persoane cu dizabilitati.

CONTACTEAZA-NE

captcha
TRIMITE MESAJUL