Gradinita

Gradinita pentru catei este un concept nou in Romania, dar in acelasi timp cunoscut si apreciat in Occident. Serviciul de gradinita se adreseaza in special cainilor tineri, care au nevoie de o educatie buna inca de la inceput, dar si adultilor care necesita de miscare si supraveghere medicala acolo unde este cazul.

In cadrul programului de gradinita canina, prietenul dumneavoastra patruped va beneficia de urmatoarele servicii incluse: siguranta, supraveghere medical-veterinara, evaluare zilnica a comportamentului si a starii fizice, activitate recreativ-educativa, dar si sevicii optionale cum ar fi: pensiune, dresaj, toaletaj si transport.

Toate activitatile gradinitei de catei se desfasoara in cadrul Complexului Chinologic Allchino ce are ca dotari si facilitati: incinte cu imprejmuirea securizata, cu bariere si senzori antiefractie, iluminat nocturn si monitorizare video spatii de joaca si antrenament, create din gazon si alei, cu zone umbrite natural, cu si fara obstacole, in functie de necesarul de miscare al cainelui dumneavoastra . Toata distractia se desfasoara sub constanta supraveghere a personalului complexului.

Compexul detie spatii special dedicate puilor, cateilor de talie mica si cainilor batrani. Pentru perioada de iarna, gradinita are in dotare si un pavilion interior de 70 mp, incalzit si dotat cu jucarii, care este mai potrivit pentru cateii sensibili la temperaturi scazute.

Sistemul webcam va va permite sa vedeti cum se distreaza catelul dumneavoastra cu amicii lui de la gradinita de catei!

Pentru aducerea catelului la gradinita Allchino este necesara prezentarea carnetului de sanatate cu dovada vaccinarilor si deparazitarilor la zi, inclusiv vaccinul impotriva tusei de canisa pentru completarea fisei de observatii clinice.

Orele petrecute de dumneavoastra la serviciu vor insemna pentru catel ore de relaxare, petrecute intr-un mediu deosebit de placut.

Complexul Chinologic Allchino, la cerere, va poate asigura si transportul zilnic al micutului patruped.