Pensiune de ocazie

Amplasarea intr-o zona rurala apropiata orasului asigura linistea si ambientul necesar cainelui dumneavoastra. In primul rand, pensiunea Allchino este ca si o a doua casa pentru cainii care vin la noi, oferindu-le o vacanta in timpul vacantei dumneavoastra. Este apoi o "tabara de lucru" in cazul in care cerintele dresajului o impun. Si nu in ultimul rand, un loc de incredere unde profesionistii nostri pot ajuta companionul dumneavoastra in cazul in care este nevoie de o supraveghere atenta in momente dificile.

Dotarile si facilitatile pensiunii Allchino includ:
- incinte cu imprejmuirea securizata
- cu bariere si senzori antiefractie
- iluminat nocturn si monitorizare video
- spatii de joaca si antrenament, create din gazon si alei, cu zone umbrite natural, cu si fara obstacole, in functie de necesarul de miscare al cainelui dumneavoastra
- spatii de cazare individuale, in interiorul cladirii destinate exclusiv pensiunii, izolata fonic si termic, delimitate si securizate, dotate cu: loc de dormit si odihna, pardosit cu material lemnos si suprainaltat, canalizare in pardoseala si fosa septica, incalzire in pardoseala, ventilatie, sistem audio si iluminat, recipiente pentru mancare si apa inaltate.
Igienizarea este facuta cu detergenti netoxici.Accesul in Complex al exemplarelor canine/feline se face doar cu examen veterinar in prealabil!
Complexul Allchino se întinde pe o suprafața totala de 1Ha, in mediul rural, in imediata apropiere a orașului Ploiesti, cu o suprafața construită de 1350 m2: parcare proprie, locuința de serviciu, PetHotel, casa de oaspeți cu sala de conferințe, foișor oaspeți, foișor de vara pentru seminarii, mini pet-shop, sala indor de dresaj, piscina pentru câini, teren de joaca, teren de dresaj basic, teren agility având toate sistem de iluminat (nocturna)!

Camerele, pe timp de vara sunt ventilate natural (tâmplărie PVC/aluminiu cu geam termopan, deschidere oscilo-batanta si pereți cortina iar pe timp răcoros lămpile cu halogen si sistemul de încălzire in pardoseala oferă patrupedelor confortul necesar. Pardoseala este placată cu gresie antiderapantă ce ofera o igienizare usoara.
Igiena (dezinfecția) camerelor se face zilnic (Neostomosan & Virkon & Lampa de sterilizare UW) astfel putând oferii un confort placut patrupedelor si o garanție in a spune STOP bolilor cu transmitere virală si a dermatitelor de contact. Terenurile de joaca si dresaj, sunt protejate (stropite) săptămânal cu soluții de combatere a insectelor (pureci, păduchi, căpușe, țânțari si muște). Camerele pot fi mobilate instant dupa sfatul dumneavoastra: stativ apa-mancare reglabil pe înălțime sau boluri cu atiderapant, mocheta, pat sau cos din material pvc cu perna, jucării...).
Exemplarele sociabile la semeni vor avea parte de joaca in grupuri (doua perimetre, fiecare de 1000 mp), cei reticenți vor fi lasati singuri (perimetru 300 mp), puii nevaccinați (perimetru 150 mp), femele la menstruație/femele gestante/exemplare veterane (perimetru 500 mp). Pentru cerinta de interactivitate, terenul de agility, sala interioară pe timp răcoros-umed si salonul de SPA4Dog însotiti de personalul de specialitate, le stau la dispoziție ☺️…
Complexul este supravegheat 24/24 H atat de personalul nostru (specialiști atestați in comportament canin), cadre med-vet, cat si de o societate privată de paza si monitorizare. 👀 Companionul dumneavoastra, in perioada cazării poate fi vizitat și de alte persoane doar cu consimțământul dumneavoastra!!!


Cladirea pensiunii respecta normele legale de functionare pentru cazare, igiena si depozitare a hranei in spatiu special amenajat. Spatiile de cazare sunt de 6 mp (18 spatii), 12 mp (3 spatii), la acestea adaugandu-se spatii destinate special maternitatii (4 spatii) si izolator, precum si spatii destinate pensiunii pentru pisici. In timpul programului , cainii beneficiaza de miscare in aer liber si mentinerea competentelor sociale. Optional, puii si cainii timizi pot fi inclusi intr-un program de imbunatatire a competentelor sociale .

CONTACTEAZA-NE

captcha
TRIMITE MESAJUL